Trainingen en workshops op maat 

 

FOCUS op veerkracht biedt trainingen en workshops op maat op het gebied van preventie van ziekteverzuim in de sector zorg en welzijn. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden en wensen te bespreken.  

 

FOCUS op veerkracht is gespecialiseerd in de volgende thema’s: 

 

Stress preventie – vitaliteit en werkplezier – communicatietraining – pesten op de werkvloer – werk-prive balans – grenzen aangeven – samenwerken – mentale veerkracht vergroten – veerkrachtig leidinggeven – duurzame inzetbaarheid  

 

Mogelijkheden zijn trainingen, workshops, werksessies en teamdagen. Ook is het mogelijk om een e-learning op maat te ontwikkelen. 
We verkennen samen de wensen, en de meest effectieve en passende oplossing voor jouw medewerker, team of organisatie. Neem hiervoor contact op.

 

Ik merk dat ik door de training mijn eigen signalen sneller herken en serieuzer neem. Ik las meer momenten in om te checken en te pauzeren. Hierdoor ben ik beter in balans ben en heb ik meer energie en werkplezier. Ik zou dit iedereen aanraden.

Harma van de Brake, teamleider GGZ Centraal

Fijne praktische training, waarbij je stapsgewijs via stress herkennen en begrijpen naar het beïnvloeden van stress toewerkt.

De online bijenkomsten werken prettig en persoonlijk. Ronald doet dit op een positieve, prettige manier, waardoor het laagdrempelig wordt. Aanrader dus!

Annemarie van Rijn, medewerker de Hoogstraat Revalidatie

FOCUS op veerkracht, helpt mij om bewust te worden van wat ik aan het doen ben en hoe ik zelf invloed kan uitoefenen op het stressgevoel. Ik ben me heel bewust dat als het straks weer druk is, wat ik dan kan doen om de stress laag te houden. Ik kan dit zeker aanraden!

Sylvia Ligterink, Wijkcoach Arnhem

Deze training is informatief, geeft inzicht en zet aan tot actie. Ik heb gezien dat deelnemers aan de slag gaan met hun eigen vraagstuk, regie terug pakken en in beweging komen.

 Harriet Pleiter, HR adviseur bij Kwintes (opdrachtgever)