Verzuim preventie

Onderstaande programma’s en diensten zijn incompany te boeken. Ook is het mogelijk om een programma op maat samen te stellen. We verkennen samen de wensen, en de meest effectieve en passende oplossing voor jouw medewerker, team of organisatie. Neem hiervoor contact op.  

Ik merk dat ik door de training mijn eigen signalen sneller herken en serieuzer neem. Ik las meer momenten in om te checken en te pauzeren. Hierdoor ben ik beter in balans ben en heb ik meer energie en werkplezier. Ik zou dit iedereen aanraden.

Harma van de Brake, teamleider GGZ Centraal

Fijne praktische training, waarbij je stapsgewijs via stress herkennen en begrijpen naar het beïnvloeden van stress toewerkt.

De online bijenkomsten werken prettig en persoonlijk. Ronald doet dit op een positieve, prettige manier, waardoor het laagdrempelig wordt. Aanrader dus!

Annemarie van Rijn, medewerker de Hoogstraat Revalidatie

FOCUS op veerkracht, helpt mij om bewust te worden van wat ik aan het doen ben en hoe ik zelf invloed kan uitoefenen op het stressgevoel. Ik ben me heel bewust dat als het straks weer druk is, wat ik dan kan doen om de stress laag te houden. Ik kan dit zeker aanraden!

Sylvia Ligterink, Wijkcoach Arnhem

Deze training is informatief, geeft inzicht en zet aan tot actie. Ik heb gezien dat deelnemers aan de slag gaan met hun eigen vraagstuk, regie terug pakken en in beweging komen.

 Harriet Pleiter, HR adviseur bij Kwintes (opdrachtgever)