FOCUS op veerkracht e-book

In dit e-boek geef ik enkele voorbeelden bij mijn werkwijze, zodat je meer beeld krijgt van de stappen om zorgprofessionals te helpen gezonder om te gaan met stress.

Hierin kunnen namelijk een aantal dingen mis gaan. De stappen uit de FOCUS werkwijze zorgen er voor dat je als deelnemer stilstaat bij de belangrijkste obstakels, en je beter in staat bent om bewust te kiezen voor de oplossingen die werken voor jou.

Wanneer ik zorgmedewerkers begeleid in een teamtraining, incompany training of individueel traject, staan de vraag en de oplossingen van de deelnemer altijd centraal. De stappen uit de FOCUS werkwijze helpen om de juiste stappen te nemen en een heldere route te hebben. In dit e-book laat ik je kennis maken met deze stappen. Hierin komt onder andere aan bod:

  • De signalen van stress: hoe kun je stress symptomen herkennen in een eerder stadium?
  • De principes van de werking van stress: hoe stress je dommer maakt
  • Hoe dit er voor kan zorgen dat je steeds gestrester raakt
  • Hoe je deze cyclus kunt doorbreken

    Ik begeleid zorgmedewerkers om gezond om te gaan met stress, zodat ze hun werk met plezier en energie kunnen blijven doen. Hoe zo’n begeleiding er voor jou uit kan zien, en of een training voor jou of jouw medewerkers passend is, dat bepalen wij het beste in een gesprek. Neem vooral contact op, ook als je gewoon wat meer wil weten of kennis wil maken. Je kunt mij hierover bellen (tussen 9 en 18 op werkdagen) of mailen via onderstaande gegevens. 

    Ronald Huttinga - 06 34 82 77 03 / info@focusopveerkracht.nl

    over Ronald HuttingaE-book