Inschrijven voor een FOCUS programma 

 

Hieronder kun je je inschrijven voor een van de FOCUS programma’s naar jouw keuze. 

Wanneer je dit formulier in hebt gevuld is jouw inschrijving definitief. Er wordt direct een plaats voor je gereserveerd. Je ontvangt een bevestiging op het opgegeven mailadres. Binnen (maximaal) twee dagen volgt een factuur. Deze dient twee weken voor aanvang van het programma voldaan te zijn. 

 Wanneer je een e-learning geboekt hebt, start deze op het moment dat je voor het eerst inlogt in de online omgeving.  De mail met inloggegevens ontvang je nadat de factuur voldaan is.  Bij een coachingtraject wordt er contact opgenomen om een eerste datum in te plannen. 

Veel focus toegewenst! 

Let op: het e-mailadres dat je hieronder invult is ook het e-mailadres waarop je berichten van de online leeromgeving gaat ontvangen. Mocht je voor deelname een ander mailadres willen gebruiken – omdat je bijvoorbeeld iemand anders opgeeft of een ander factuuradres wil gebruiken – geef dit aan in het opmerkingenveld onderaan.  

 

FOCUS op veerkracht voor zorgprofessionals 

De training bestaat uit een 12 weken blended learning programma met:  4 live (online) bijeenkomsten, een persoonlijke intake, e-learning opdrachten, een afsluitend coachingsgesprek en een half jaar toegang tot de online leeromgeving.

'Veerkrachtig leiderschap' voor managers en teamleiders

Deze training bestaat uit een 12 weken blended learning programma met:  3 live (online) bijeenkomsten, een persoonlijke intake, e-learning opdrachten, een afsluitend coachingsgesprek en een half jaar toegang tot de online leeromgeving.

 

FOCUS e-learning programma voor zorgprofessionals

De e-learning module bestaat uit een online programma dat op je eigen tempo en je eigen tijd kunt maken. Dit is inclusief een digitale intake, mogelijkheid tot vragen en ondersteuning van de trainer en een half jaar toegang tot de online omgeving.

 

Maatwerk 

Een programma op maat? We verkennen samen de wensen, en de meest effectieve en passende oplossing voor de medewerker, het team of de organisatie. 

Een training, coachingstraject of workshop? Neem hiervoor contact op.  

Ik merk dat ik door de training mijn eigen signalen sneller herken en serieuzer neem. Ik las meer momenten in om te checken en te pauzeren. Hierdoor ben ik beter in balans ben en heb ik meer energie en werkplezier. Ik zou dit iedereen aanraden.

Harma van de Brake, teamleider GGZ Centraal

Deze training is informatief, geeft inzicht en zet aan tot actie. Ik heb gezien dat deelnemers aan de slag gaan met hun eigen vraagstuk, regie terug pakken en in beweging komen.

 Harriet Pleiter, HR adviseur bij Kwintes (opdrachtgever)