Gratis e-book 

Hoi! Wat leuk dat je mijn gratis e-book ‘gezond omgaan met stress voor zorgprofessionals’ wil lezen. In dit e-book deel ik mijn belangrijkste inzichten. En ik neem je mee in de drie stappen van mijn methode:  stress herkennen, stress begrijpen en stress beïnvloeden.  

Voor wie is dit boek bedoeld? 

 Dit e-book gaat over de vraag: hoe kun je gezond omgaan met stress als zorgprofessional? Het is gericht op directe zorgverleners, HR adviseurs, managers en teamleiders in de sector Zorg en Welzijn.

Ik deel in dit e-book de FOCUS methode en de belangrijkste inzichten die ik in de afgelopen jaren opdeed over werkdruk, werkstress en stress gerelateerd verzuim.

Als je dit leest als zorgprofessional, staan er een aantal concrete oefeningen in die je direct kun doen. Als leidinggevende leert het je de belangrijkste aspecten van veerkracht bij medewerkers. Als HR adviseur krijg je een indruk van de methode en wat deze in de praktijk inhoudt. Ook staat er een vragenlijst in die je direct zelf kunt gebruiken.