Aanvraag incompany programma   

Hieronder kun je een aanvraag indienen voor een van de incompany FOCUS programma’s naar jouw keuze. 

Wil je een aanvraag doen voor een incompany programma? Dat kan! Vul hiervoor onderstaand formulier in. 

Wil je meer informatie over de progamma’s, weten of het aansluit bij jouw vraag en organisatie, of gewoon even kennis maken? Begrijpelijk, neem gerust even contact op. 

Vul onderstaand formulier in, en ik neem contact met je op om vragen te bespreken, gewoon even kennis te maken of een intake te plannen.  Geef even aan wanneer en hoe je wil dat ik contact met je opneem. We bespreken vrijblijvend de opties en/of plannen indien gewenst een intake om de specifieke wensen en vragen te bespreken.  

 Veel focus toegewenst!

 

FOCUS op veerkracht voor zorgprofessionals 

De training bestaat uit een 12 weken blended learning programma met:  4 live (online) bijeenkomsten, een persoonlijke intake, e-learning opdrachten, een afsluitend coachingsgesprek en een half jaar toegang tot de online leeromgeving.

'Veerkrachtig leiderschap' voor managers en teamleiders

Deze training bestaat uit een 12 weken blended learning programma met:  3 live (online) bijeenkomsten, een persoonlijke intake, e-learning opdrachten, een afsluitend coachingsgesprek en een half jaar toegang tot de online leeromgeving.

 

FOCUS e-learning programma voor zorgprofessionals

De e-learning module bestaat uit een online programma dat op je eigen tempo en je eigen tijd kunt maken. Dit is inclusief een digitale intake, mogelijkheid tot vragen en ondersteuning van de trainer en een half jaar toegang tot de online omgeving.

 

Maatwerk 

Een programma op maat? We verkennen samen de wensen, en de meest effectieve en passende oplossing voor de medewerker, het team of de organisatie. 

Een training, coachingstraject of workshop? Neem hiervoor contact op.  

Ik merk dat ik door de training mijn eigen signalen sneller herken en serieuzer neem. Ik las meer momenten in om te checken en te pauzeren. Hierdoor ben ik beter in balans ben en heb ik meer energie en werkplezier. Ik zou dit iedereen aanraden.

Harma van de Brake, teamleider GGZ Centraal

Deze training is informatief, geeft inzicht en zet aan tot actie. Ik heb gezien dat deelnemers aan de slag gaan met hun eigen vraagstuk, regie terug pakken en in beweging komen.

 Harriet Pleiter, HR adviseur bij Kwintes (opdrachtgever)