Selecteer een pagina

FOCUS COACHING

Voor wie?

Individuele coaching is geschikt voor mensen die hun zelfeffectiviteit willen vergroten. Ook geschikt voor preventie van burn-out klachten. Hierbij kun je denken aan vragen als:

– hoe kan ik mijzelf beter profileren? 

– hoe geef ik effectief grenzen aan?

– hoe kan ik gezonder omgaan met stress en burn-out voorkomen?

Onder de waterlijn

Een training speelt voornamelijk in op vaardigheden, het gedeelte boven de waterlijn. Wil je dieper ingaan op de redenen achter jouw gedrag? Wil je verandering aanbrengen in neigingen die jou niet helpen?

Coaching kan je inzicht bieden over de onderlagen van ‘jouw ijsberg’ en daarmee oude patronen doorbreken.

Over mij als coach

Als coach werk ik vanuit gelijkwaardig contact. Ik help mensen om je zo veel mogelijk zelf tot inzicht te laten komen in hun eigen leerproces. Ik luister met een open houding en stel kritische, niet veroordelende vragen. Humor vind ik belangrijk, soms provoceer ik om het leerproces op scherp te zetten of vanuit weerstand tot de kern van de leervraag te komen. Daarnaast gebruik ik de methode oplossingsgericht werken om positief gericht tot een einddoel te komen.

Ronald Huttinga

Hoe werkt het?

Een coaching traject bestaat uit meerdere individuele gesprekken waarin samen met de gecoachte doelen worden opgesteld die als leidraad gelden voor de gesprekken. In de tussenliggende periodes gaat de gecoachte zelf aan de slag met zijn of haar gestelde doelen.

Vraag vrijblijvend een intake aan voor een coachingsgesprek

14 + 1 =